Mitt bland kartongerna

                                                

En paus i flyttpacket ser ut som på bilden. Kycklingbaguette innehållande ja kyckling förstås, men också gurka, tomat, dressing, sambal oelek och den obligatoriska vitlökspepparn. Blev jättegott! Ska ta en snabb dusch och sedan hämta snuttan på dagis innan jag fortsätter här hemma. Det händer grejer här nu minsann!

Imorgon tror jag att svärmor kommer för att busa med Jennie medan jag fixar ännu mer. Häromdagen var Anna hit så jag fick gjort en hel del. På måndag kommer mamma, ja och så får vi se hur helgen blir om Linn kanske ska ta hand om skruttan i några timmar eller iallafall vara här o busa lite :).

Tack alla söta underbara människor som hjälpt och hjälper oss så mycket nu med allt. En massa stöttning och värme från folk i och med att Marcus låg på sjukhus (och även efter nu när jag både är jag och mannen i huset ;)). Skjuts och sällskap och lek med Jennie. Vad härligt att känna att man har människor omkring oss som verkligen bryr sig och ställer upp när det krisar lite. Gulle er! Ni är guld värda!!

Kommentarer
Postat av: mamma

vad smarrigt det ser ut, kunde man få receptet på dressingen...bra om du hinner sova också...hoppas jag kan hjälpa till med något..BUS i alla fall. tänker på er. KRAM fr mamma

2010-01-14 @ 13:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback