Första dagen på Kabyssen!

Vi kom hem inatt, det blev jättesent. Jennie sov ju i bilen som väntat så det gick bra ändå imorse. Idag var nämligen en stor dag i våra liv. Jennie börjar förskolan...

Min älskade lilla tjej började alltså förskolan idag för andra gången. Längesedan hon gick på "dagis" nu men på senaste tiden har hon pratat mycket om det. Så det har vi sett fram emot, mest med spänning. Men det var även väldigt nervöst imorse för min del och jag är rädd ännu att behöva plåga mitt mamma-hjärta sådär ännu en gång. Det är dock inte mycket att göra åt det om det blir så för nu följer en veckas inskolning av lilltjejen, vare sig det går bra eller inte.


Jennie var väldigt ivrig på vägen till nya förskolan (se bildbevisen). När vi kom dit möttes vi direkt av trevlig personal som följde med oss in och lämnade över oss i fröken Å:s händer. Fick jättebra känsla direkt av all personal så det känns väldigt bra måste jag säga. Jen svarade, ganska så till en början redan, på tilltal vilket jag trodde skulle ta nån dag. Jag och fröken Å pratade en del om allt nytt och lite gammalt och jag fick mycket information. Jennie tyckte att det var superkul med alla nya saker och började ta för sig och leka ganska så snabbt, vilket jag trodde skulle dröja ett par dagar minst. Hon tyckte att det var ROLIGT på förskolan och ville inte hem (!!!), hon åt lunch bra och drack till och med mjölk till maten (vad händer med barnet?). Hon var inte alls så mammig som jag trott även om hon ville att jag var i närheten hela tiden som ju förstås inte alls är konstigt. Alltså hur glada är inte vi för detta tror ni!? :D Så nu hoppas jag bara att det fortsätter så och att jag inte behöver gråta på vägen hem när jag sedan börjar lämna henne.. För det var inget vidare förra gången, som många av er vet.

Lite skoj att Marinas lilla Theo går på samma avdelning som Nenne till och med :)

Nu följer inskolningen med längre dagar än dagens två timmar... Imorgon ska hon vila där också, och jag undrar hur fasiken jag ska kunna låta-bli-att-somna jag med!? På riktigt, det kommer vara sjukt svårt.


                              
                             
                              
                             

Kommentarer
Postat av: marina lundahl

Hon är ju så söt =)

Så härligt att höra att det gick bra första dagen och hoppas att de gör det alla de andra dagarna!

Hoppas vi kan ses snart, kanske lite vin i solen =)

kraam

2010-06-08 @ 08:45:55
Postat av: Anna

Härligt! :D Tror det kommer bli jättebra där! Det ska bli kul att gå och hämta henne där! Puss

2010-06-08 @ 10:48:41
Postat av: mamma

Oh, så BRA!



oh, så BRA! Härligt att hon ÄR så GLAD, hon charmar nog de flesta, hon ÄR ju så SÖT! Det blir nog ROLIGT att gå på dagis...Både mamma o barn kanske sussar sött sin eftermiddagslur på "Kabyssen".





2010-06-08 @ 11:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback