Billion Dollar Babies

                              
 

Tyckte faktiskt att de var riktigt bra dessa grabbar från Dalarna som spelade igår! Och trevliga var de också. Vi hade en jätterolig, och lite galen kväll på L'Orient. Innan utgången var vi hos Marina och även det var jättetrevligt. Mycket kul också att både Susse och Conny kom trots att de inte skulle med ut!

Jag var nog för trött för den kvällen igår egentligen, var helvirrig och det är ett under att jag kom ihåg att ta med mig själv. Hade varit bra att ta med hela hjärnan om man säger... så man inte hade glömt saker hemma hos Marina och så att man hade undvikit att gå förbi kassan (där man betalar inträde till föreningen som jag VILL stödja). Trevliga människor påminde mig iallafall att jag glömt betala så efter att denna smitar-Thiniz betalat och skämts ett tag var det åter bra stämning inom henne.

Sedan mitt i en intervju jag försökte svara någorlunda okej i så hade de lottdragning. Och jag vann visst. Fast det märkte jag inte så vinsten gick vidare haha! Så stört men ändå allt var väldigt kul igår så ingen av de knasiga tabbarna gjorde något :)

Det var dessutom så sjukt gott med en QP-meny från Donken som intogs hemma innan jag slocknade som en sten. Hade nog kunnat få i mig en meny till utan problem, så galet hungrig ;P

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha härligt gumman :D!

2010-03-14 @ 20:28:59
Postat av: Carro

Haha knas =P Låter som du haft en hel crazy kväll! Kramis

2010-03-15 @ 08:11:37
URL: http://linaro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback