Lite från Örebro...

Tog inte så många vettiga bilder i helgen men lägger ut några stycken ändå. Har ett gäng från den där underbara grejen för barn dock som jag ska lägga ut senare idag!  :) Trevlig helg hade vi iallafall om än lite jobbigt andra dagen när jag blev så sjuk. Mår bättre idag men fortfarande sjukis. Men snart så! :)

Vi var framme i Örebro vid ca elva-tiden nångång efter att ha kört på tok för långt efter att ha fått väganvisning till "Svampen" (se bild nedan) från fel väg. Inte sjutton kunde vi hitta nån jäkla svamp! ;) Hur som helst, väl framme var vädret underbart fint, lite vind ännu, men ändå rätt varmt. Vi tog hissen upp i det stora svampliknande "vattentornet" och tittade på utsikten ut över Örebro. Härligt är det att vara på hög höjd tycker jag! Jennie fick äntligen träffa Daniela, eller för henne "Ela" som hon pratat om ett tag. Marcus kusin alltså. Det var henne och hennes föräldrar Helena och Christian vi hälsade på i Örebro nu i helgen.

                                                    
                                                    


Hemma hos Christian, Helena och Daniela hade det dukats upp till fest. Verkligen. De hade gjort det jättemysigt! En varsin present efter maten också i form av en strut med godis och tialott! :) Mys!

                                        
                                        

Sedan en vända på stan. Jättemysig stad faktiskt! I övrigt med men jag gillade verkligen shoppingstråket och vattnet, och denna dag sken solen som på en varm sommardag. Njöt!

                                                   
                                       
                                       

Vi åt mongolisk och kinesisk mat på en mysig restaurang. Har aldrig ätit mongolisk mat förut så det var lite kul att få testa sådär. Man tog rå mat på sin tallrik och kall sås, sedan lämnade man tallriken till en kines som hällde över allt på en stor stekplatta innan man fick tillbaka den färdig att äta. Mums var det också! Jennie tyckte nog mest det var roligt att vara iväg och se allt. Busig personal och fiskar i restaurangen, kul kul! Efter restaurangbesöket åkte vi till vårt hotellrum och Jennie var helt till sig! Knäppte en bild på henne på morgonen, vadå helt utslagen! :D

                                                    
                                      



Kommentarer
Postat av: amma

Svampen är väl fin. Vad trevligt ni måste ha haft.Det tycks vara ansträngande med en sån trevlig dag i den fina staden.Skönt då att kunna slänga sej i en stor o skön säng för drömmarnas värld.

2010-05-18 @ 19:14:08
Postat av: Linn

Vilka härliga bilder :) Tack för inlägget sötnos, du är så gullig! Gå in o kolla videon på Busan nu så förstår du hur en har det ;) Längtar tills vi ses!!!!! Kramar

2010-05-18 @ 21:33:11
URL: http://linnjennifer.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback