Fler läkarkontakter då ;)

Det händer och sker mycket. Både mycket och lite i min värld faktiskt. Och självklart antingen eller, inget mellanting, inget lagom. Så är i och för sig det mesta i mitt liv. Allt eller inget. Svart eller vitt.

Nåja. Jag är sjuk fortfarande. Vidriga förkylning. Var någorlunda frisk i en dag och trodde allt skulle ge sig, så jag jobbade den dagen och halva dagen efter. Trots feber. Det var antagligen inte det bästa valet jag har gjort kan jag tro, då jag blev ännu sjukare sen. Lyckades fira min mormor som snart blir 80 år - med mamma, mat och musikalen Grease som surprise. Det blev bra men jag mådde ganska dåligt mot slutet. Dagen efter var det dags för farbror doktorn om man säger. Fick (tyvärr) konstaterat att jag inte har halsfluss så jag får fortsätta vara sjuk då...
Det bra är ju att jag iallafall har kollat upp så att jag vet att jag inte smittar.

Kan känna att det lär bli tufft att åka till Åland med dottern på onsdag jättetidig morgon. Men det är väl så det ska vara. Antingen jättelätt eller jättetufft ;) Det får ju gå iallafall. Har längtat dit. Till allt där och mest till lilla Nathalie.

Ytterligare läkarupplevelser fixade jag mig idag på gynmottagningen. Återkontroll. Det visade sig skönt nog att stora ajaj-cystan var väck. Alltså inte halvt borta eller kvar, utan väck. Precis som jag trodde och har känt. Så nu slipper jag ha mensvärk i 3 av 4 veckor :) Skönt skönt!

Om vi ska fortsätta på temat så råkade jag ta fel medicin häromdagen också. "Inte okej" tänkte jag medan tabletten slank ner genom min hals.. Hmm, så vad göra nu? Den tänkte ju knappast ta sig upp igen så..  Ja det var ju bara att kontakta läkaren och se om jag tagit överdos eller inte. Men det var lugnt. Och jag lever än.


                                                       


Kommentarer
Postat av: mamma

du får ta det easy så att du o Jennie kan åka iväg o träffa lilla bebisen på Åland.Krya på dej, drick varmt o håll dej varm.

2010-11-02 @ 13:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback