Två jobb?

Lite övertid idag så stress mot förskolan, hann med fel buss uppifrån stan men det var bättre än ingen alls helt klart =)! Eftersom jag aldrig orkat gå mer efter de här dagarna på jobbet ;) Hämtade en mammalängtande dotter och gick hem. Fullt ös hela tiden, hela dagen som de övriga dagarna den här veckan... Men det är faktiskt ganska kul! Bara en för tuff start för kroppen, och så skulle det vara välbehövligt med städ hemma och att få vila den ovana och ryggskadade kroppen lite. Men imorgon får jag (antagligen) vila. Man ska aldrig räkna med för mycket ;)

Lite komiskt att jag skulle fått ett till jobb nu då... På en förskola dessutom. De ringde imorse och frågade om jag kunde komma idag. Men jag var ju redan på jobb. Varför kommer allt samtidigt?? Jag som gått hemma och letat jobb i ett år nu! Och så har jag chans på två jobb på en vecka helt plötsligt :S Hoppas att de ringer igen iallafall, för jag kan tänka mig att vara inhoppare där. Från 0 jobb länge till 2, vore inte helt dumt ;)

Förövrigt måste jag säga att jag är helt jävla slut i både kropp och huvud, och då är jag ändå inte uppe i de andras tempo än! Vilket jobb! :) Men jag har lärt mig fort så det känns bra.
Sen cykla/gå till andra sidan stan för att hämta lilla Nenne, och sen hem för att fortsätta städa och leka med barn :) Full rulle kan jag påstå. För att inte tala om mornarna! Oj oj.


                                            


Kommentarer
Postat av: M

Oj du verkar få det fullt upp hoppas din kropp orkar med och att du får vila mellan varven.

Hoppas du får en bra och lugn helg.

Som du kan se har jag ny adress till min sida.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback