Lunchdryck och somriga känslor!

                                                        
En smarrig fruktsöt ljuvlig smoothie till lunch idag? Eller njae tyvärr, det blev ett glas lunch ala Nutrilett med min kära ovän herr mjölkprotein i. Men jag är iallafall en av dem som tycker att den här lunchdrinken är god! Smakar skogsbär och havre. Så nu står jag mig till en vanlig middag ikväll.

Jag blev lovad mer jobb förra veckan (till denna veckan) men hörde inget ändå sedan trots att jag frågat flera ggr om det och det sas att jag skulle få veta under gårdagen. Besviken blir man på sådant här och även om jag sovit ut idag så svider det eftersom jag vet att jag måste ha pengarna till hyra och andra överlevarräkningar. Blir irriterad på detta då jag annars hade kunnat fråga på ett par andra ställen om jobb som jag egentligen hellre vill ha. Sen är det andra jobbrelaterade saker som irriterar mig.

Lika fint väder idag! Lite vind så man känner inte riktigt samma värme dock. Men helt fantastiskt är det såklart ändå! Igår var ju dagen då jag tänkte som Abbes pappa sa i Madicken "Idag känner jag livet i mig". Alltså, för mig, den första riktigt somriga känslan!

Idag behöver jag städa, utföra någon sorts motion ;) och inte orkar jag något av det! Är jätteslö idag. Egentligen med all rätt då jag håller igång som få alla andra dagar. Men det blir inga minuskilon på det här sättet kan jag lova!

Hoppas ni har en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback