Vilken jäkla epidemi!

                 

Gör det inte lite ont i hjärtat ditt så säg? :(

Jag tror att det är, vad jag hörde i förrgår då, endast 1 barn som INTE insjuknat i maginfluensan som gått lös på Jennies förskoleavdelning. Så nästan alla barn, även personal och så förstås familjerna till alla dessa små sjuka raringar..... Fy bubblan!

Man trodde att man lyckats räddat Jennie, och oss, från detta helvete när jag fick barnvakt i torsdags så hon skulle slippa risken för att bli smittad. Men det var visst försent, under sena kvällen började hon akut kräkas när hon sov. Stackars liten.

Nästan två dygn efter den kvällen hade jag ännu inte blivit dålig så man åkte till Lenas tillställning, och där kom skiten från ingenstans, på en sekund! Hade trevligt och mådde utmärkt tills helt plötsligt då jag fick springa in på toaletten och spy - panikartad situation (och herregud jag hoppas att jag inte smittat någon annan under kvällen). Det var den värsta hemfärden i mitt liv den natten! Skulle ha sovit kvar, men det gick ju inte. Väl hemma var det verkligen vattenfall ner i hinken vid sängen var tionde minut hela jävla vidriga natten.

Idag är det tisdag och jag tänkte jobba. Den här omgången tog verkligen allt ur mig tror jag bestämt, men det kan man ju förstå om man tänker efter. Förstår inte att hjärtat slår fortfarande! Fick lov att jobba bara halvdag iallafall, sen åkte jag hem och sov. Kom likblek till jobbet imorse och behövde inte säga så mycket om läget :/
Är ännu helt slut och orkar ingenting. Hoppas på att bli kry snarast!

Jag hoppas att alla ni andra mår mycket bättre!


Kommentarer
Postat av: mamma

ett stort "krya på Dej"

2012-02-16 @ 13:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback