Häng gärna med...

Vår tid var som junikvällen
Som ett smultronställe
i kärt förvar
Du var så vacker så
någon jag tänker på
vi var nåt helt som jag önskar fanns kvar...
 
 
Som så mycket annat jag släpper taget om, ibland är det bra - ibland inte, så kommer jag ganska troligt att släppa denna bloggen helt nu. Anledningarna är flera, men en av dem är att jag inte anser att det ska vara så smidigt att kunna läsa om mitt privatliv när man inte kan höra av sig i verkliga livet (gäller förstås inte personer som inte stått mig nära en gång, bloggen har ju varit öppen för allmänheten av fri vilja). Sorgen över detta är alldeles för stor och jag vill inte bjuda på mina livshändelser till er längre. Däremot är ni välkomna att höra av er om ni vill finnas med i mitt och barnens liv och lära känna dem.

Ni övriga fantastiska okända läsare och underbara människor i mitt liv som har följt mig genom åren både här och i verkligheten får hemskt gärna höra av er för att få tillgång till min nya blogg som jag är på gång att skapa, jag kommer fortsätta skriva när lusten faller på och vill gärna dela livet mitt med er.
Och åter igen tack för all stöttning under allt det svåra som varit, nu väntar framtiden!

Maila eller smsa eller kommentera här om ni vill fortsätta med mig :)
[email protected]
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag vill såklart! ;) Men snart när du mår bra och allt rullar på igen, så borde vi börja ringar igen. Saknar våra samtal <3 puss!

2013-02-08 @ 14:39:18
Postat av: Thina

självklart hjärtat!

2013-02-08 @ 14:51:30
Postat av: Christina

Även om jag är bättre på att följa dig i verkliga livet och på fb, vill jag gärna ha möjligheten att läsa när andan faller på och tiden finns... =)

2013-02-08 @ 15:41:14
Postat av: mamma

givet..stort grattis och hoppas du hämtar krafter snart

2013-02-08 @ 19:11:33
Postat av: Nikka

Får jag?

2013-02-09 @ 16:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback