Det bär mot Vasastan...

Och såhär är läget. Vi ska flytta. Vi blir bosatta centralt i Linköping (i Vasastan) och kommer, om inget speciellt sker på jobbfronten förstås, ha det som vår hemstad från och med i februari. Vi kommer klara oss ekonomiskt tills jag får ett jobb då det bara kan bli bättre och då vi efter ett par år kan få det liv vi vill förhoppningsvis. Vi strävar efter något som vi drömt om i alla år men får vänta ett tag till innan vi når dit. Man får gilla läget för utan jobb är mycket omöjligt så vi får se det positiva i annat och göra det bästa av det som är.

Det här börjar kännas bra, riktigt bra emellanåt. Kommer dock sakna vårt nuvarande hem massor och området vi bor i. Det ska bli jättekul att komma in i vårt nya hem och börja installera oss där. Tankarna går dit hela tiden och då menar jag förstås inredningmässigt :)! Kan ju inte göra så mycket från början förstås, men planer för det hemmet kommer jag att lösa eftersom sen..

Men det är ett tag kvar och mycket att ta itu med innan dess. Så jag längtar till mars om jag säger så! Då vi är där och en jobbig flytt är över, haha usch för att flytta! Ett gäng starka karlar efterlyses!





Kommentarer
Postat av: Christina

Yay! Då kanske det blir av att ses oftare juh när ni inte bor långtbortistan längre... ;)

2009-11-22 @ 00:25:11
Postat av: Marina B

Säg till om ni behöver flytt hjälp.. Jag är stark, vi sprang över gården här hemma när vi flyttade i somras... Jag hoppas ni får en bra söndag annars. Kramar

2009-11-22 @ 12:23:10
Postat av: Jessan, Mille & Den lille

åh va roligt, då kanske vi äntligen kan passa på å ses, o så blir vi ju näst in till grannar oxå :) hoppas att Jennie sovit bättre efter ditt senaste inlägg..kram!

2009-11-23 @ 08:36:22
Postat av: Thina

Absolut då kan vi ses en massa Christina och Jessica! Även Marina L, Susse o Carro som alla snart vet vår nyhet:)

2009-11-24 @ 00:40:46
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback