Kaos.

Ett dygn av KAOS. I stort sett ingen sömn för nån av oss, vi vet inte varför Jennie grät och inte ville sova.. det började strax efter 03 inatt och fortsatte. Och framåt morgonen vid åtta-tiden fick Marcus ett hemskt gallstensanfall igen som varar ännu nu när klockan är strax 21 på kvällen, dock sitter inte det där extrema i nu men fruktansvärt för honom ändå. Helt slut är vi båda två så det var jätteskönt när farmor och farfar kom efter snuttan så att hon kunde få det lite roligt idag också. De tog med sig thaimat hit med vilket uppskattades enormt!

Det känns inte som att det här dygnet har existerat, man går som en zombie och fattar ingenting. Och var sjutton tog tiden vägen? Vi hade flera bra planer idag med som inte gick att genomföra. Dessutom skulle vi ha ätit middag, hos Mattias, som vi såg fram emot. Så det kan bli då!

Ska städa sovrummet lite raskt nu så att man får njuta av rena sängkläder inatt. Så då kommer jag troligtvis sova jättebra :)


Kommentarer
Postat av: mamma

krya på dej,Marcus!fr svärmor i Söderköping

2009-11-23 @ 08:57:41
Postat av: Erika

stackars liten inte lätt när man inte alltid förstår sig på de små varför de är ledsna Kanske börjar bli sjuk, eller drömt något läskigt?

Visst uppskattar man verkligen de SMÅ sakerna! att få mat hemköpt är GULD värt =)

2009-11-23 @ 11:34:29
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: bente

Usch tycker så synd om marcus vet precis hur det är. Vet han vad han har ätit när han får anfallen rå mat är juh inte bra och speciellt ägg lök och äpplen ska man undvika vid gallsten. Säg att han ska köpa voltaren tabletter på apoteket kanske hjälper lite. kram

2009-11-23 @ 18:37:18
Postat av: Thina

Ja småsakerna är guld i vissa lägen!



Tack Bente för tips oså <3 Han tål att äta det mesta bara det är måttligt och inte fettigt. Verkar verkligen vara nån sjuk smärta det där.

2009-11-24 @ 00:38:54
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback