Twilight, New Moon...

Igår var det premiär av filmen New Moon i USA och på plats där och då på röda mattan var förstås de tre huvudpersonerna Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward) och Taylor Lautner (Jacob). Även hysteriskt glada fans och många kändisar befann sig på biografen Village Theatre i Westwood i Kalifornien vilket inte är helt förvånande. Också jag själv älskar filmen Twilight som var den första i serien och jag har även läst den boken (Om jag kunde drömma) och andra boken När jag hör din röst som ju är den boken just denna filmen är baserad på. Har även snart läst klart tredje boken i serien, Ljudet av ditt hjärta, och fjärde och sista boken Så länge vi båda andas ligger och väntar orörd på mig. Får väl vänta några år på de filmerna sedan då ;)

Det jag skulle vilja se här näst är dvd:n Twilight - Bakom kulisserna eller gud jag vill HA DEN och den borde jag önska mig i julklapp!

Förövrigt skulle jag gå på premiären av New Moon bestämde jag för flera månader sedan. Jag och Marcus hade tänkt gå på den nu den 20 november då premiären är här i Sverige. Men med bara en biobiljett kommer vi inte iväg så jag får allt vänta med fortsatt spänning på att få se den. Tror att även den filmen är en höjdare!
Kan ju säga att det fanns några få platser kvar (ej bokningsbara utan bara att köpa direkt) när jag tittade in på SF för ett par veckor sedan, både i Norrköping och Linköping. Så det lär nog vara rätt fullsatt nu skulle jag tro. Hysteri, och jag är inte bättre :)

När det gäller böckerna tycker jag att de två första var hur bra som helst. Sedan nu i tredje har det börjat spåra ur enligt efter min smak. Vet inte om det är för de räknas som ungdomsböcker och jag börjar bli tant ;P men i vilket fall älskar jag de två första och även filmen Twilight :)

Kommentarer
Postat av: Christina

Tycker den fjärde var bäst! Och visar det sig att vi tycker lika så har du något att se fram emot.. ;)

2009-11-18 @ 18:40:38
Postat av: Me myself and I

Men du, då hoppas jag på den! Tredje var ingen höjdare tycker jag iaf. Men nu ser jag mer fram emot sista! :)

2009-11-18 @ 19:37:48
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback