Vinterskor till den lilla!?

Det har börjat funderas över vinterkläder. Till Jennie, till mig och till Marcus. Vi behöver lite av varje inför den kalla perioden som nu väntar oss, och speciellt funderar jag över vinterskor och overall till Jennie. Vill gärna hitta något som inte kostar alldeles för mycket men kvalité känns allra viktigast när det nu gäller detta. Det ska vara skönt, varmt men inte svettigt, vattentätt och när det gäller vinterskor till lillan bör det även vara så "halkskyddat" som möjligt förstås! Kom gärna med tips på både barnoveraller och vinterskor till barn!

Dessa kängor från Branods är fina, ser mysiga ut och verkar jättebra. Finns inte i Jennies storlek på den här sidan men kanske finns de någon annanstans.

De här underbara kängorna från Pax är till och med tvättbara i 40 grader, kanon!


De här stövlarna av märket Sorel hittas t.ex. på Barnskospecialisten och kanske också vore något. Finns även i rött. På barnskospecialisten har de även paketerbjudande om man köper ovarall och skor så där ska jag nog ta en närmre titt även på overaller.

Kommentarer
Postat av: Helena

Jätte söta kängor!! men jag måste säga att jag gilar dom svarta från PAX =) Och när det gäller overaller så har jag bara en sak att säga, av egen erfarenhet "Didriksson" Leo hade en hela förra vintern och den både hemma och på dagis och den ser än idag ut som ny och torkar på en pisskvart. här blir det en sån i år igen. Babyland har jätte fina!!!

2009-09-24 @ 07:36:06
URL: http://mammaheladan.blogg.se/
Postat av: Anna

Lite länkar jag hittade med bland annat barnkläder för utomhusbruk! Jag skulle köra på en didriksonoverall och vikingstövlar (mina favvos) hi hi =)



uteungar.se

filur.se

outdoorexperten.se

outnet.se

LaRedoute.se

hannasihamnen.se



2009-09-24 @ 09:39:27
Postat av: Thina

Tack gulliga! :D



Jag gillar Pax bäst tror jag men får se vad det blir :) En didriksonoverall i rosa är nu redan inköpt! Snabb ibland ;)

2009-09-24 @ 09:45:38
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Josefin (Ellas mamma)

Jag köpte nyligen ett par vinterskor till min dotter på DinSko för 399kr. Det är ett par allväderskor. Finns i olika färger. Jag köpte ett par lila. Kolla in hemsidan!



Lycka till med skoletandet! :)



P.S. Såg att du la till mig på facebook ;D D.S.

2009-09-24 @ 09:49:19
URL: http://jusifinalge.blogg.se/
Postat av: Thina

Visste inte att du hade fått barn, grattis :)

Tack för tips!

2009-09-24 @ 09:58:30
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback