Väntan blev längre än jag trodde...

Jobbrelaterat efter den mumsiga salladen blev det, sedan träning som i aerobics och balans. Nu är det riktigt hög tid för sängen! Ogillar skarpt att man måste stressa sig igenom kvällarna för att överhuvudtaget hinna med något vettigt OCH gärna något roligt, och då kommer man ändå inte i säng i den tid man önskat! Trist. Vem bestämde att dygnen skulle vara så korta?!

Fast på ett sätt går tiden riktigt sakta nu när man bara väntar och väntar på den lilla krabaten som ska komma ut från Millas mage. Nu är det 3 dagar +. Hoppas den lilla kommer snaaart! Men det är så svårt att föreställa sig att det är på riktigt den här overkliga väntan, och att min älskade vän sedan-för-alltid-nästan ska föda barn när som helst :D Precis lika overkligt som att jag inte förstår att jag själv fått barn :) Så mäktigt det här med de små!

Förresten så ska vi snart på dop. Mitt sysslingbarn, Benjamins lillasyster, Ayla ska döpas i kyrka på söndag. Jag har beställt doppresent så jag hoppas den dyker upp imorgon kanske.. Vi får se =) Det ska bli trevligt, och även att träffa några stycken jag inte sett på länge. Kan tillägga att jag inte träffat Ayla än heller, känns heltokigt men nu är det snart dags iallafall. Så får vi väl hoppas att vi hinner ses mer framöver. Benjamin träffade jag en hel del när han var en liten plutt. Första träffen var han bara 2 veckor gullisen. Tiden går undan. Han är 6 år nu.
Synd att inte farmor får se lilla Ayla med.




Kommentarer
Postat av: Bente

Hej gumman.

Jag börjar tro att knodden i Millas mage bara retas med oss.... nu får hon/han allt ta o komma.

Krma till er <3 bente

2010-04-27 @ 15:20:45
Postat av: Thina

Det tror jag med! :) Kram <3

2010-04-27 @ 17:02:50
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback