Trollbarn!

                                  

Har man inget badkar får man göra sig ett! Tyckte Jennie. Och det spelar väl ingen roll om det är hål i badkaret ;)

Idag har jag inget jobb, så är hemma med skruttan. Men vi ska snart gå till förskolan så hon får vara där ett tag innan musikalen börjar. Japp, idag det är nämligen sommarmusikal på dagisch! Och det ska bli jätteroligt att få se de små sjunga och agera. Jag, pappa Marcus, farmor och farfar med tror jag kommer och tittar på vår trollunge och de andra skruttarna. Hur sött kommer det inte att vara så säg! :)

Jennie ska vara just det, trollbarn. Hade tänkt göra en perfekt utstyrsel men det ville hon inte riktigt ha, hon har precis börjat vilja ha svansen som vi gjorde åt henne häromkvällen. Huvudsaken att hon får känna sig lite som ett trollbarn och ha roligt.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Trollmammor brukar få Trollbarn

2011-05-27 @ 13:54:23
Postat av: Me myself and I

hihi :D

2011-05-27 @ 14:11:19
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: marina lundahl

Ja har en jätte stor balja som Theo hade som badkar innan vi flyttade, jennie kan gärna få den om du vill... har ingen användning av den nu o den tar bara plats. Kram

2011-05-27 @ 21:10:05
Postat av: Thina

åh det vill vi jättegärna gumman, så himla gulligt av dig! Det skulle nog hjälpa Jennie dessutom nu när hon börjar "våga" duscha o bada mer. Vill verkligen ha den, tack!! :) Jättekul att ses förut!

2011-05-27 @ 22:26:53
Postat av: marina lundahl

Så kul att der kan komma till användning :)

Då får vi losa en överflytt, ska bort halva nästa vecka... men ska nog fixa lite grejer på lördagen så då kanske vi kan åka förbi med den om du är hemma. Kram

2011-05-29 @ 15:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback