Sjukstuga!

Hej hopp, det var extremt längesedan jag vistades här!

Här är livet lite både bra och dåligt, det är ju tyvärr stora problem med kropp och hälsa, men känner ändå glädje för många andra saker, och med det förstnämnda får jag läkarhjälp så det är bara att hoppas på det bästa :)


Vilken gårdag, helt fel! Vi hade bokat en en mysig dejt till igår med Susse och barnen, men vädret tillät verkligen inte det planerade vilket ju var en jättebesvikelse för Nenne. Hon som pratat om det och om kompisen Leon hela veckan! Vi beslutade att umgås här hemma ett tag istället, men Jennie blev plötsligt jättesjuk ca fem minuter efter att kompisen Leon anlänt som hon väntat på att få träffa hela veckan!
Galet dag, allt blev fel, och hela helgen blir kaos nu. Så mycket planerat och så mycket som måste fixas. Men är man sjuk så är man. Och nu har även jag börjat på den vägen, så här blir det soffläge säkert för ett par dagar.


Får börja lite smått med inläggen igen, så jag kommer tillbaka snart den här gången ;)


                               Tror ni att man blir friskare om man sover såhär?
                     


Kommentarer
Postat av: Carro

Klart man kan ligga så juh! Det gör mina barn också =P Tihi :) Trist att ni inte kom iväg. Men det blir ju fler gånger! Kan inte vara dåligt väder jämt ;)

Krya på er! <3

2012-04-21 @ 11:00:34
URL: http://linaro.myshowroom.se
Postat av: mamma

Lilla gullet får krya på sej-fort-så vi kan träffas

men som sagt har man inte ork el är sjuk-det kan man

ju inte rå för. Inget man planerar-men tänk ATT hon fick rätt-hon sa ju häromdagen när hon råkade bli blöt om strumporna, när hon var på balkongen-"Nu blir Jennie sjuk".

2012-04-21 @ 11:40:46
Postat av: Jag

Carro, vädret har jag inte mycket hopp för än, men april tar väl slut som sagt! :) <3Mamma, ja hon vet hon! Men vi ses så snart vi kan <3

2012-04-21 @ 20:51:33
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback